Ankara'da Gazze yürüyüşü için on binler hazır

Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP) öncülüğünde düzenlenecek yürüyüş için on binlerce vatandaş Kocatepe Camii önünde toplandı.
ANFİAD öncülüğünde “Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye; Gazze’ye İnsani Koridor” temasıyla düzenlenecek olan yürüyüş saat 18.30'da başlayacak.
Yürüyüş öncesi Anadolu'nun birçok kentinde insanlar Ankara'ya akın etti. Yürüyüşün yapılacağı Kocatepe Camii avlusunda ve çevresinde on binlerce vatandaş toplandı.
Sık sık tekbir getiren kalabalık, Gazze'ye destek çağrısında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği son saldırıda aynı aileden 11 kişi hayatını kaybetti.
Son 24 saatte 76 Filistinli daha siyonist saldırılarda şehit oldu. 7 Ekim 2023'ten bu yana toplam şehit sayısı 63 bin 633'e, yaralı sayısı ise 160 bin 914'e ulaştı.
Siyonist rejimin ablukası altında açlık giderek derinleşiyor. Son 24 saatte 3’ü çocuk 13 Filistinli daha hayatını kaybetti.
Siyonist rejim gazetelerinden Maariv, işgal ordusunun yaklaşık 60 bin yedek askeri toplamaya başlayacağını, bunun da Gazze kentini işgal etme ve tam kuşatma altına alma hazırlıkları kapsamında olduğunu bildirdi.