Batman'da anneler Gazze için yürüyecek

Batmanlı anneler bu pazar günü, Gazze'de katledilen kadınlar için yürüyüş yapıp siyonist işgal rejimini düzenlenecek basın açılamasıyla lanetleyecek.
Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları kadın kolları tarafından organize edilecek yürüyüş programı, 24 Aralık Pazar günü saat 13.00'da Batman Park AVM önünde başlayıp Atatürk Parkı Sergi Alanı'nda yapılacak basın açıklamasının ardından son bulacak.
Konuyla ilgili Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Anneler Gazze İçin Yürüyor" temasıyla düzenlenecek etkinliğe tüm kadınlar davet edildi.
Açıklamada, "Haydi Batman! Haydi Batmanlı anneler! Haydi Batmanlı vicdan sahibi kadınlar! kalkın ve bu zulme dur deyin. Gelin! Batman İslami Sivil Toplum Kuruluşları Kadın kollarının tertip edeceği 'Batmanlı Anneler Gazze için Yürüyor' programıyla, Gazze’nin yüce annelerinin, Aksa'nın yetim evlatlarının çığlıklarını tüm insanlığa duyuralım.
24 Aralık Pazar Günü saat 13.00'da Batman Park AVM önünde başlayıp, Atatürk Parkı Sergi Alanı'nda son bulacak yürüyüşe ve akabindeki basın açıklamamıza, bütün zulümlere, kıyımlara dur demek için tüm Batmanlı hanım kardeşlerimizi bekliyoruz." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.