Batman'da öğretmen ve öğrenciler Gazze için bağışta bulundu

Batman'da imam hatip lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 'Benden de Filistinli kardeşime bir yemek' sloganıyla aralarında topladıkları parayı, Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına bağışladı.
Batman Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, kendi aralarında topladıkları bir miktar parayı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanına teslim etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Cengiz Acar, Gazze'ye olan duyarlılıklarından dolayı öğretmen, öğrenci ve velilerini tebrik ettiğini söyledi.
Acar, "Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yaptığı istişareler doğrultusunda 'Benden de Filistinli kardeşime bir yemek' sloganıyla yaptığımız etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz pazartesi gününden cuma gününe kadar sınıfları dolaşarak kendi harçlıklarından bir miktar para topladılar. Parayı Gazze'deki kardeşlerimize verilmek üzere Umut Kervanına getirdik. Katkıda bulunan öğretmen, öğrenci ve velilerimizden Allah razı olsun. Rabbim bir an önce Gazze'ye özgürlüğü nasip etsin. Siyonistleri de kahretsin. Kudüs'ün özgürlüğü için hep beraber çalışmalıyız." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.