Bursalılar, Filistin'e destek standına yoğun ilgi gösteriyor

Siyonist işgalci çetenin Filistin’e yönelik yaptığı saldırılardan dolayı, Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliğinin, Filistinli Müslümanlara destek amaçlı yardım standı çalışması devam ediyor.
Yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahibi yetim, öksüz ve kimsesizlere yönelik yardım çalışmalarında bulunan Yetimler Vakfı, Gazze'ye acil yardım çağrısıyla çalışma başlattı.
"Aksa Tufanı" operasyonu öncesinde farklı periyodlarla Filistin'e yardımlarını ulaştıran Yetimler Vakfı, işgal rejiminin Gazze'ye yönelik başlattığı son saldırılar dolayısıyla stant çalışmasına yöneldi.
Yetimler Vakfı Bursa Temsilciliğinin 15 Temmuz (Şehreküstü) Meydanında kurduğu Gazze’ye cil yardım standına hem büyükler hem de küçük çocuklar yoğun ilgi gösterirken kimi üniversite öğrencileri de kendi biriktirdikleri kumbara çantalarını yardım olarak bağışladıkları görüldü.
Yardım standına gelen çocuklardan kimisi ailesinden aldığı parasını, kimisi cebindeki harçlığı, kimisi de kumbarasında biriktirdiği paralarını bağışladı.
Vatandaşların mazlum Filistin halkına gösterdiği yardım hassasiyeti takdir topladı.
Gazze’ye Acil Yardım Standı hafta boyu devam edeceği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin Tulkerem kentine ve Tulkerem ile Nur Şems mülteci kamplarına yönelik saldırıları 97'nci gününde de aralıksız devam ediyor. Kent, gece gündüz işgal ordusunun ablukası, baskınları ve saldırıları altında yaşamaya çalışıyor.
Savaşın ve ablukanın harabeye çevirdiği Gazze’de insanlar artık sadece bombalarla değil, açlıkla da sınanıyor. Günlük hayat, hayatta kalma mücadelesine dönüştü. Unun yerini toz, tariflerin yerini ise çaresizlik aldı.
İşgal çetesinin Gazze Şeridi’ne uyguladığı kuşatma sebebiyle yaşanan gıda ve bebek maması sıkıntısı bir bebeğin daha şehid olmasına yol açtı.
Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik 7 Ekim 2023’te başlattığı soykırım saldırıları can almaya devam ediyor. Son 48 saatte 77 Filistinli şehit olurken, toplam şehit sayısı 52 bin 495’i, yaralı sayısı ise 118 bini geçti.