Cizre'de Gazze şehidleri için mevlid okundu

Şırnak Cizre'de Şehr-i Nuh Platformu üyeleri tarafından, siyonist işgal rejiminin saldırılarında şehid olan Filistinliler için mevlid okundu.
Şırnak Cizre'de Şehr-i Nuh Platformu tarafından Sanat Sokağında kurulan Filistin ile dayanışma çadırında, siyonist işgalcilerin katliamlarında şehid olan Filistinliler için mevlid programı düzenlendi.
Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Mevlid-i şerif okundu.
Duaların ardından, mobil mutfakta pişirilen pilav katılımcılara ikram edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin Tulkerem kentine ve Tulkerem ile Nur Şems mülteci kamplarına yönelik saldırıları 97'nci gününde de aralıksız devam ediyor. Kent, gece gündüz işgal ordusunun ablukası, baskınları ve saldırıları altında yaşamaya çalışıyor.
Savaşın ve ablukanın harabeye çevirdiği Gazze’de insanlar artık sadece bombalarla değil, açlıkla da sınanıyor. Günlük hayat, hayatta kalma mücadelesine dönüştü. Unun yerini toz, tariflerin yerini ise çaresizlik aldı.
İşgal çetesinin Gazze Şeridi’ne uyguladığı kuşatma sebebiyle yaşanan gıda ve bebek maması sıkıntısı bir bebeğin daha şehid olmasına yol açtı.
Siyonist rejimin Gazze’ye yönelik 7 Ekim 2023’te başlattığı soykırım saldırıları can almaya devam ediyor. Son 48 saatte 77 Filistinli şehit olurken, toplam şehit sayısı 52 bin 495’i, yaralı sayısı ise 118 bini geçti.