Düğün takılarını Gazze'ye bağışladılar

2 hafta önce evlenen Bilal ve Betül Serra Şahin çifti, düğünde davetlilerin hediye ettiği takıları Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı.
Umut Kervanı Genel Merkezine gelerek Vakıf başkanı Cengiz Kurtaran ile görüşen çift, düğünde takılan takıları bizzat teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.
Yapılan bağışın anlamlı ve güzel bir davranış olduğunu söyleyen Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, yeni evli çifte teşekkür etti.
İşgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarından önce düğün tarihlerini belirlediklerini söyleyen Bilal Şahin, "Düğünde Gazze'deki kardeşlerimize daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz?' diye düşündük. HÜDA PAR'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımdan etkilenerek böyle bir karar aldık. 150 bin lirayı Umut Kervanı aracılığıyla göndermek istedik. Bu paranın az da olsa Filistin'deki kardeşlerimizin yaralarını sarabileceğini düşündük." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.