Ensarullah'tan siyonist rejim Savunma Bakanı Katz'e: Cehennem sizin olacak
Ensarullah Siyasi Büro üyesi Hızam el-Ased, siyonist rejim sözde Savunma Bakanı Katz'in tehditlerini reddederek, Gazze direnişine desteğin süreceğini ve yeni sürprizlerin hazırlandığını açıkladı.
Ensarullah Siyasi Büro üyesi Hızam el-Ased, siyonist rejim Savunma Bakanı İsrail Katz'in açıklamalarını "yenilgi ruhunun yansıması" olarak nitelendirdi.
El-Ased, Katz'in Sana'ya siyonist rejim bayrağı çekme tehditlerini "gülünç" olarak değerlendirerek, Sana'nın bu tehditlerden uzak olduğunu vurguladı.
Ensarullah'ın tutumunun sabit olduğunu belirten el-Ased, Gazze direnişine desteğin, soykırım savaşının durdurulmasına kadar süreceğini söyledi. Ayrıca, yeni silahların mücadeleye sokulduğunu ve işgalci orduya karşı sürpriz operasyonlar hazırlandığını açıkladı.
El-Ased, Ensarullah'ın işgalci rejime karşı operasyonlarını artırarak sürdürdüğünü ve son olarak Umm er-Raşraş'a gerçekleştirilen saldırıyı örnek gösterdi.
Siyonist rejim sözde Savunma Bakanı Katz, Ensarullah'a yönelik tehditlerini sosyal medya platformu X üzerinden dile getirmişti. Katz, Abdulmelik el-Husi'ye yönelik olarak, "Sana'ya israil bayrağını dikeceğiz" şeklinde bir açıklama yapmıştı.
Ayrıca, Katz, Ensarullah'ın siyonist rejime yönelik saldırılarının devam etmesi durumunda "Yemen'in İran gibi bir kaderle karşılaşacağı" tehdidinde bulunmuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejimin 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları 70 binden fazla Filistinlinin şehadetine, 171 binden fazla kişinin yaralanmasına yol açtı. Enkaz altında hâlâ ulaşılamayan binlerce kişi bulunuyor.
Siyonist rejimin işlediği zorla gömme ve toplu gömü iddialarına ilişkin CNN'in ortaya koyduğu bulgular sonrası, kayıp merkezleri acil soruşturma ve Kızılhaç'ın bölgeye intikalini talep etti.
Belde girişinin toprak setlerle kapatılması hem hasta Filistinlileri hem de işine gitmek zorunda kalan yüzlerce kişiyi mağdur ederken, gece baskınları ve market–yakıt tedarikindeki kesinti krizi derinleştiriyor.
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Halten–Beyt Umar arasındaki kırsal bölgede zeytinliklerine gitmeye çalışan Filistinli çiftçilere taşlarla saldıran Yahudi çeteler 7 kişiyi yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.