'Gazze soykırımına gazeteci gözüyle bakmak' konulu fotoğraf sergisi

Ankara-Filistin Dayanışma Platformu organizesinde Gazze'de yaşanan vahşetin boyutlarını anlatan fotoğraflar sergilendi.
Aksa Tufanı operasyonu sonrasında Gazze'ye vahşi bir şekilde bombardımana başlayan işgalci siyonistler; karadan, havadan ve denizden yaptığı saldırılarla yıllarca abluka altında tuttuğu Gazze'de 99 gündür katliamlar gerçekleştiriyor.
Şahitlik temalı 'Gazze soykırımına gazeteci gözüyle bakmak' konulu fotoğraf sergisi ÖNDER Ankara Şubesinde açıldı.
13-16 Ocak tarihleri arasında ÖNDER Ankara Şubesi sergi salonunda açık olacak sergi 17-21 Ocak tarihleri arasında ise Memur-Sen Genel Merkezinde ziyarete açık olacaktır. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mavi Marmara Gazisi Gaziantepli Yusuf Çoban Gazze'deki kardeşlerine yardımcı olabilmek için iş yerinin üç günlük gelirini Gazze'ye bağışlayacak.
Filistin Mücahit Hareketi, Refah'ın batısındaki El-Mavasi bölgesinde yardım almak için bekleyen aç ve abluka altındaki Filistinlilere yönelik siyonist katliamı sert bir dille kınadı.
Siyonist işgalcilerin Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu en az 10 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Sinjil beldesinde siyonist işgalcilerin açtığı ateşle yaralanan 14 yaşındaki Yusuf Fuad Abdülkerim Faqha, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.