Gazze'de öldürülen siyonist rejim askerlerinin sayısı 68'e yükseldi

Siyonist işgal rejimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarda öldürülen asker sayısının 68'e çıktığını bildirdi.
Siyonist rejim, Gazze Şeridi'nde yürütülen kara saldırılarında 2 sözde askerin daha öldürüldüğünü açıkladı.
Açıklamada, 5 siyonist rejim askerinin de Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda ağır yaralandığı ifade edildi.
Buna göre, 31 Ekim'den itibaren öldürülen siyonist rejim askerlerinin sayısının 68'e yükseldiği belirtildi.
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölü ve yaralı sayılarının çok fazla olduğunu ve bunu gizlediklerini ifade etmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.