Hamas: Elimizdeki esirlerin sayısı Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, ellerindeki esir sayısının, siyonist işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu söyledi.
El-Aksa Televizyonu'na konuşan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, "Aksa Tufanı" operasyonunu "Mescid-i Aksa'yı ve Filistinli esirleri savunmak amacıyla yaptıklarını belirtti.
Operasyonun devam ettiğini ve siyonist rejimin derin bir krizle karşı karşıya kaldığını aktaran Ebu Ubeyde, onlarca işgalcinin esir alındığını ve "esirlerin sayısının siyonist işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu" ifade etti.
İşgalci esirlerin Gazze Şeridi'nin her yerinde olduğunu belirten Ebu Ubeyde, siyonist rejim Gazze halkına ne yapıyorsa aynısının işgalci esirlere de uygulanacağını ifade etti.
Netanyahu'nun tehditlerine işaret eden Ebu Ubeyde, "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz." ifadesini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.