Hollanda'dan Filistin'e destek gösterisi

Siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları Hollanda'da protesto edildi.
Siyonist işgal rejimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde 45 gündür havadan, karadan ve denizden yaptığı saldırılarla soykırım gerçekleştiriyor.
İşgalcilerin katliamlarına dünyanın dört bir yanından tepkileri gelmeye devam ediyor.
Saldırıların durdurulmasını isteyen halklar, sokaklara dökülerek tepki gösteriyor.
Hollanda'nın Rotterdam kentinde binlerce kişi, Filistin'e destek gösterisi düzenledi.
Aralarında her milletten göstericinin olduğu Filistin sevdalıları, siyonist işgal rejimini protesto etmek için bir araya geldi.
Gösteride, siyonist işgal rejiminin Gazze Şeridi'ne yönelik ablukası ve saldırıları telin edildi.
Hollanda’nın siyonist işgal rejimine desteğini bir an evvel kesmesi talebinde bulunan göstericiler, Filistinlilere 75 yıldır yapılan baskı ve zulme dikkati çekti.
"Özgür Filistin" pankartı taşıyan göstericiler "israil terörist, Netanyahu terörist" sloganları attı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.