HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den "Büyük Kudüs Yürüyüşü"ne davet!

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, "Dünya Kudüs Haftası" münasebetiyle yarın düzenlenecek "Büyük Kudüs Yürüyüşü"ne tüm Diyarbakır halkını davet etti.
Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın yarın saat 13.30'da Diyarbakır'da, Dünya Kavşağı'ndan 15 Temmuz Şehitler Parkı'na kadar düzenleyeceği yürüyüşe Diyarbakır halkını davet eden Gülsever, bu yürüyüşün sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan destek ve sevginin bir göstergesi olacağını söyledi.
"Bu yürüyüş sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan desteğin bir ifadesidir"
"Selahaddin-i Eyyubi'nin torunları olarak meydanlara inip Kudüs'e olan sevgimizi bir kez daha tüm dünyaya göstereceğiz." diyen Gülsever, "Büyük Kudüs Yürüyüşü'ne katılım göstererek tarafımızı belli edelim." dedi.
Gülsever, "Bu yürüyüş, sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan destek ve sevgimizin bir ifadesi olacak. Kudüs'ü kan gölüne çeviren siyonist canilere karşı duralım. Mukaddesatımızı çiğneyen siyonist barbarlığı durduralım. Başta Diyarbakırlı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımıza sesleniyorum! Büyük şeytan ABD'nin himaye ettiği alçak siyonist çetenin Filistinli kardeşlerimize yapmış olduğu vahşi katliamlarına karşı tepkimizi göstermek için; 4 Şubat Pazar günü Dünya Kavşağından başlanıp 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda sona erecek olan 'Büyük Kudüs Yürüyüşü'ne katılım göstererek tarafımızı belli edelim." diye kaydetti.
2021 yılında ilan edilen ve her yıl Recep ayının son cuma günü başlayan "Dünya Kudüs Haftası" kapsamında bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle Filistin ve Kudüs davası idrak ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.