HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı Gazze Destek Çadırı açtı

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, Filistin halkına ve mücadelesine destek amacıyla çadır kurdu.
Şanlıurfa merkezinde Rabia Meydanı'nda, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Gazze destek çadırı kuruldu.
Çadırın yanında Filistin halkının mazlumiyetini anlatan ve siyonist katillerin vahşetini gösteren resim sergisi de açıldı.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, çadırın yanında gençlere bir konuşma yaptı.
Hür Gençlik Şanlıurfa'dan yapılan açıklamada ise, "Hür Gençler olarak, İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu, 'Gazze'ye destek' çadırındayız. Tüm Şanlıurfa halkını bekliyoruz." denildi.
Filistin'e destek çadırının süresiz olarak kurulu kalacağı bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal ordusunun, bu sabah erken saatlerde Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde yardım merkezine ulaşmaya çalışan sivillere ateş açması sonucu 2 Filistinli şehit oldu, onlarca kişi yaralandı.
1948'de işgal edilen topraklardaki Kafr Kassem kentinde meydana gelen silahlı saldırıda Filistinli iki genç şehit oldu. Böylece son 24 saatte katledilenlerin sayısı 5'e, yılbaşından bu yana toplam can kaybı ise 99'a çıktı.
Gazze'de milyonlarca insan açlık ve saldırılar altında hayatta kalma mücadelesi verirken, BM Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, siyonist rejimin vahşetlerini "insani çözümler" adı altında gizlemeye çalıştığını söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'de ateşkes ve esir takası konusunda bir anlaşmaya çok yaklaşıldığını duyurdu. Trump, Beyaz Saray'dan yaptığı açıklamada, "Bugün ya da yarın bu konuda bir duyuru yapacağız" dedi.