İşgal çetesinin mallarının etiketleri sokak ve caddelere yapıştırıldı

Şanlıurfa'da işgal çetesine tepki göstermek ve ürünleri boykot etmek amaçlı sokak ve caddelere siyonistlerin ürünleri yapıştırıldı.
Şanlıurfa'da Filistin'e destek ve siyonist işgal rejimine karşı tepki amaçlı çalışmalar sürüyor.
Şanlıurfa'nın merkezinde sokaklara, caddelere ve yerlere siyonistlerin ürünlerini ve mallarını gösteren ürünler yapıştırılarak tepki gösterildi.
Hazırlanan etiketlerde siyonistlerin sözde başbakanı Netanyahu’nun fotoğrafı, "doyumsuz can yakan lezzet" ve "masum canları katledenlere destek olma" şeklinde ibareler yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal ordusunun, bu sabah erken saatlerde Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde yardım merkezine ulaşmaya çalışan sivillere ateş açması sonucu 2 Filistinli şehit oldu, onlarca kişi yaralandı.
1948'de işgal edilen topraklardaki Kafr Kassem kentinde meydana gelen silahlı saldırıda Filistinli iki genç şehit oldu. Böylece son 24 saatte katledilenlerin sayısı 5'e, yılbaşından bu yana toplam can kaybı ise 99'a çıktı.
Gazze'de milyonlarca insan açlık ve saldırılar altında hayatta kalma mücadelesi verirken, BM Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, siyonist rejimin vahşetlerini "insani çözümler" adı altında gizlemeye çalıştığını söyledi.
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'de ateşkes ve esir takası konusunda bir anlaşmaya çok yaklaşıldığını duyurdu. Trump, Beyaz Saray'dan yaptığı açıklamada, "Bugün ya da yarın bu konuda bir duyuru yapacağız" dedi.