İşgalci siyonistler 100 bin kişinin ekmek temin ettiği fırını bombaladı

Dün akşam hastane bombalayan işgalci siyonist rejim bugün 100 bin insanın ekmek temin ettiği fırını bombaladı.
İzzeddin Kassam Tugaylarının başlattığı operasyon sonrası mücahitlerin karşısına çıkamayan işgalci siyonistler, çocukları ve kadınları korkakça ve barbarca şehit etmeye devam ediyor.
Dün akşam saatlerinde Filistinli yaralıların tedavi edildiği ve evi yıkılanların sığındığı hastaneyi bombalamış ve çoğu çocuk olmak üzere 500'den fazla sivili şehit etti.
Despotluğuna ve barbarca saldırılarına devam eden işgalci Yahudi rejim, hastane saldırısından kısa bir süre sonra Gazze'de 100 bin insanın ekmek temin ettiği fırını bombaladı.
Bu nedenle her öğün bombardımana tutulan 100 bin Filistinli ekmek temin edemeyecek. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazzeli aileler, soykırımın ardından çocukları ve yakınlarının akıbetini öğrenememenin acısını yaşıyor. Yaklaşık 10 bin kişi hâlâ kayıp ve aileleri, umut ile çaresizlik arasında mücadelelerini sürdürüyor.
Siyonist rejim, Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde sabah saatlerinde düzenlediği baskınlarda evleri aradı, çok sayıda kişiyi alıkoydu.
ABD Orta Doğu Özel Temsilcisi Steve Witkoff'un bölgeye gideceği bildirildi. Washington yönetiminin, siyonist rejime Gazze'deki ateşkes anlaşmasına bağlı kalması çağrısında bulunduğu iddia edildi.
Uluslararası Ceza Mahkemesi, siyonist rejimin, Gazze'de işlenen soykırım suçları nedeniyle hakkında tutuklama kararı çıkarılan katil Netanyahu ve eski Savunma Bakanı Galant'a ilişkin iptal talebini reddetti. Mahkeme ayrıca soruşturmanın askıya alınması talebini de kabul etmedi.