Kassam: Siyonist rejime ait zırhlılar Gazze'de mayın tarlasına girdi

HAMAS'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, Gazze'nin Zeytun Mahallesi'nde önceden hazırlanmış bir mayın tarlasında işgalcilere ait araçları hedef aldıklarını açıkladı.
HAMAS'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin güneyindeki Zeytun Mahallesi'nde siyonist rejime ait araçların bir mayın tarlasına sürüklendiğini duyurdu.
Kassam'dan yapılan açıklamada, "Mücahitlerimiz, Sıddîkîn Camii çevresinde önceden hazırlanmış mayın tarlasında düşman araçlarını tuzağa düşürdü" ifadeleri yer aldı.
Kassam Tugayları, işgalcilerin Gazze içinde sürdürdüğü işgal saldırılarına karşı direnişin aralıksız devam ettiğini vurguladı.
Açıklamada, bu eylemin "Aksa Tufanı" çatışmalarının bir parçası olduğu ve siyonist rejimin yaklaşık iki yıldır sürdürdüğü saldırılara karşı direnişin süreceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.