Kassam'dan siyonist rejime uyarı: Saldırılar artarsa esirlerinizin üzerindeki tehlike büyüyecek

HAMAS'ın silahlı kanadı El-Kassam Tugayları, siyonist rejime Gaza'daki saldırılarını genişletmesi halinde esirlerinin daha büyük tehlikede olacağını duyurdu ve derhal geri çekilme çağrısı yaptı.
HAMAS'ın silahlı kanadı El-Kassam, siyonist rejime Gazze'deki saldırılarını genişletmemesi yönünde uyarıda bulundu.
El-Kassam, yaptığı kısa ve doğrudan açıklamada, saldırıların artmasıyla birlikte esirler üzerindeki tehlikenin de büyüyeceğini belirtti ve rejim güçlerini derhal geri çekilmeye çağırdı.
El-Kassam, daha önce de esirlerle ilgili mesajlar yayımlamış, bu mesajlarda işgal esirlerinin durumunun Netanyahu ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir'in kararlarıyla doğrudan bağlantılı olduğu vurgulamıştı.
Silahlı kanat, Gazze'deki bu mücadelenin uzun sürecek bir yıpratma savaşına dönüşeceğini ve siyonist rejimin ek kayıplar vereceğini ifade etti. Açıklamada, esirlerin Gazze'nin farklı bölgelerine dağıtıldığı belirtilirken, saldırıların devam etmesi halinde esirlerin hayatının garanti edilemeyeceği mesajı verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.