Kudüs Seriyyeleri: Düşman, Filistin topraklarını terk etmedikçe ölüm sonları olacaktır

Kudüs Seriyyeleri Sözcüsü Ebu Hamza, "Direnişin bugün zaferde yeni bir sayfa açtığını ve düşmanın kendine olan sözde güvenini kırdığını" söyledi.
Kudüs Seriyyeleri sözcüsü Ebu Hamza, direniş gruplarının Gazze Şeridi'ndeki El Kassam Tugayları ile beraber, operasyonlarını kahramanca sürdürdüğünü belirtti.
Kudüs Seriyyeleri'nin çok sayıda Siyonist rejim sözde askerini esir aldığını duyuran Ebu Hamza, Kudüs Seriyyeleri ve direnişin bugün zaferde yeni bir sayfa açtığını ve düşmanın kendine olan güvenini kırdığını vurguladı.
Düşman hatlarının, tarihi bir şok yaşadığını aktaran Ebu Hamza "Aksa Tufanı, düşmanın tozdan bir hayal, yenilmeye ve parçalanmaya mahkûm olduğunu gösterdi." ifadelerini kullandı
Filistin halkının zaferinin, düşmanı küçük ve aşağılanmış hale getirdiğini, ölümü her yerde hissettirdiğini söyleyen Ebu Hamza, "İşgal Filistin topraklarını terk etmedikçe ölüm sonları olacaktır" açıklamasında bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.