Kudüs Seriyyeleri, siyonist rejime ait askeri aracı imha etti

Kudüs Seriyyeleri, işgalcilerin Gazze'nin Zeytun Mahallesi'nde ilerleyişi sırasında yüksek etkili patlayıcıyla bir askeri aracı hedef alarak imha ettiklerini duyurdu.
İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı olan Kudüs Seriyyeleri, Gazze'nin doğusundaki Zeytun Mahallesi'nde siyonist rejime ait bir askeri aracı vurdu.
Açıklamada, direniş güçlerinin patlayıcıyı büyük bir hassasiyetle işgal aracının geçiş güzergâhına yerleştirdiği ve aracın geçişi sırasında infilak ettirdiği belirtildi.
Direnişin bu hamlesi, siyonist rejim ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik yaklaşık 1,5 yıldır sürdürdüğü saldırılar ve işgal girişimleri karşısında yürütülen "Aksa Tufanı" mücadelesi kapsamında gerçekleşti.
Filistinli direniş grupları, Gazze'nin farklı bölgelerinde işgalcilerin ilerleyişine karşı yoğun savunma faaliyetleri yürütmeye devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.