March To Gaza heyetinden Faruk Dinç’e geçmiş olsun ziyareti

Gazze Yürüyüşü’nü organize eden March To Gaza icra kurulunu temsilen İsmail Mansur Özdemir ve Ramazan Tunç, HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç’i ziyaret etti. Ziyarette Mısır’da yaşananlar ve Gazze için atılabilecek adımlar ele alındı.
Küresel Gazze Yürüyüşü kapsamında Mısır’a giden ve burada polis müdahalesine maruz kalan HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç’e geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak, March To Gaza icra kurulunu temsilen İsmail Mansur Özdemir ve Ramazan Tunç, Dinç’i ziyaret etti.
Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Faruk Dinç, “Mısır’a gidişimizi organize eden March To Gaza icra kurulunu temsilen İsmail Mansur Özdemir ve Ramazan Tunç bizlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Mısır’da yaşadıklarımızı, Gazze için yapabileceklerimizi konuştuk.” ifadelerini kullandı.
Dinç, ziyarette hem yaşanan mağduriyetleri aktardı hem de Filistin halkının özgürlüğü için ortak yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunduklarını belirtti.
Ziyaret sonunda duyduğu memnuniyeti dile getiren Dinç, “Ziyaretlerinden dolayı kıymetli kardeşlerime teşekkür ederim” dedi. March To Gaza heyetinin dayanışma ziyareti, Gazze davasına verilen uluslararası desteğin bir göstergesi olarak değerlendirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Filistin Diplomasi Merkezi’nden (FİDE) bir heyet, HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç’i ziyaret ederek Mısır’da yaşadığı saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. Heyet, “Gazze davası için şehitler verdik ama sizlerin yaralanması da bizim için ağır bir acı” dedi.
İşgalcilerin Tulkerem kenti ile Tulkerem ve Nur Şems mülteci kamplarına yönelik 144 gündür süren saldırılarında, yüzlerce ev yıkıldı, binlerce aile göç etmek zorunda kaldı.
Kudüs Valiliği, işgalcilerin Gazze ve İran'a yönelik saldırıların gölgesinde Kudüs'teki işgal ve tecrit uygulamalarını hızlandırdığına dikkat çekti. Yeni demir kapılar, artan askeri kontrol noktaları ve yerleşimci sayısının artırılmasıyla şehir adeta açık hava hapishanesine döndü.