"Öldürmek için bebek arıyoruz" diyen siyonist asker öldürüldü

Gazze'de "Öldürmek için Filistinli bebek arıyoruz" diyen siyonist rejim sözde askeri, Hizbullah tarafından pusuya düşürülerek öldürüldü.
7 Ekim 2023'ten bu yana siyonist rejimin Gazze'de düzenlediği saldırılarda çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 41 bini aşkın Filistinli şehid edildi, 90 binden fazla kişi yaralandı.
Harabeye dönüşen Gazze'nin pek çok bölgesinde gıdaya, temiz suya ve ilaca erişim hala sağlanamıyor.
Katliamın 3'üncü ayında çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden Gazze'de katliamlarına devam eden işgal rejiminin bir askeri tarafından yayımlanan video, siyonistlerin iğrenç yüzünü bir kez daha ortaya çıkarmıştı.
Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde işgalci askerin gülerek "Öldürmek için bebek arıyoruz ama bebek kalmadı, 12 yaşında bir kız çocuğunu öldürdüm ama bebek arıyoruz." ifadelerini kullanması vicdan sahibi tüm kesimlerin tepkisine neden olmuştu.
Söz konusu siyonist rejim sözde askerinin, Hizbullah tarafından pusuya düşürülerek öldürüldüğü belirtildi.
Siyonist işgal rejimi, kara saldırılarının başladığı 30 Eylül'den bu yana Lübnan'daki çatışmalarda en az 9 askerinin öldüğünü duyurdu.
İşgal rejimi, kayıplarını kamuoyundan gizlemeye devam ediyor.
İşgal basını ise ölen ve yaralanan asker sayısını sözde ordunun izin verdiği ölçüde yayımlayabiliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.