Peygamber Sevdalıları'ndan Gaziantep'te "Kudüs ve Aksa Tufanı" mitingine davet

Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin, 19 Kasım Pazar günü düzenlenecek "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi"ne tüm Gaziantep halkını davet etti.
Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından 19 Kasım Pazar günü saat 13.00'da yazıcık tur otobüsleri park alanında düzenlenecek olan miting ile ilgili bilgi veren Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Muhammed Ata Yaçin, "Kudüs ve Aksa Tufanı'na" destek mitingine gönlü ve kalbi Filistin'de atan tüm Müslümanları davet etti.
7 Ekim Cumartesi günü başlayan "Aksa Tufanı Operasyonu"nun ardından Gazze'ye yönelik başlayan işgalci siyonist saldırılar, vahşet boyutuna ulaştı.
Meskûn mahal, asker-sivil, yaşlı-genç, kadın-çocuk-bebek demeden büyük bir barbarlıkla Filistinlilere saldıran siyonist işgalcilere "dur" demek ve HAMAS tarafından başlatılan Aksa Tufanı Operasyonu'na destek maksadıyla bu pazar günü yazıcık tur otobüsleri park alanında "Kudüs ve Aksa Tufanı'na" destek adıyla miting düzenlenecek.
Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Yaçin, "Gazze büyük bir vahşet ve bir soykırım altındadır. Gazze'de bugün insanlık ölüyor. Çoluk çocuk, kadın demeden insanların canlarına kastediyor. Anneler kendi evlatlarını toprağın altına parçalanmış cesetlerle bırakıyor. Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak zulme dur demek, yapılan haksızlıklara ve kötülüklere karşı çıkmak maksadıyla "Kudüs ve Aksa Tufanı" konu alınacağı büyük bir miting düzenleyeceğiz. Gönlü ve kalbi Filistin'de atan Müslümanlara buradan sesleniyoruz. Ey Müslümanlar! Bu zulme sessiz kalmamak maksadıyla gün meydanlara inme günüdür. Bu pazar saat 13.00'da yazıcık tur otobüsleri park alanında düzenleyeceğimiz 'Kudüs ve Aksa Tufanı' mitingine tüm Gaziantep halkı davetlidir." şeklinde konuştu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
ABD'nin Seattle kentinde düzenlenen bir yapay zekâ konferansında Microsoft yöneticileri, Gazze'deki soykırıma destek verdikleri gerekçesiyle aktivistlerin sert protestosuna maruz kaldı. Eylemciler, şirketin siyonist rejimle yaptığı iş birliklerini teşhir etti.
Siyonist rejim, ABD'nin sınırsız siyasi ve askeri desteğiyle Gazze Şeridi'nde yürüttüğü soykırım savaşının 623. gününe girerken, hava ve kara saldırılarını yoğunlaştırdı. Açlıkla mücadele eden, yerinden edilmiş ve kuşatma altındaki milyonlarca Filistinliye yönelik saldırılar, uluslararası toplumun sessizliği ve acizliği gölgesinde devam ediyor.
Siyonist işgalciler, bu sabah erken saatlerde Batı Şeria'nın güneyindeki El-Halil vilayetine geniş çaplı baskın düzenleyerek en az 30 Filistinliyi esir aldı. Baskınlarda birçok ev arandı, evlerin içi dağıtıldı, bazı Filistinliler darp edildi.
İşgal altındaki Negev bölgesindeki Tel el-Sebaa (Tel es-Sabi) köyünde bu sabah erken saatlerde meydana gelen silahlı saldırıda 18 ve 20 yaşlarındaki iki kız kardeş katledildi.