Şanlıurfa'da sanayi esnafı Filistin için dua etti

Şanlıurfa'da Evren Sanayi Sitesindeki esnaf, Cuma namazı çıkışı Filistin deki Müslümanlar için dua etti.
Şanlıurfa Evren Sanayi esnafı Filistin halkı için cuma namazı çıkışı duada buluştu
Cuma namazı sonrası bir araya gelen esnaf ve vatandaşlar siyonist rejimin zulmü altında olan Filistinli Müslümanlar için cami avlusunda bir araya geldi.
Dua için toplanan sanayi esnafı, pankart ve sloganlar ile siyonist rejimin yaptığı vahşeti lanetledi.
Edilen duadan sonra sanayi esnafı sorunsuz bir şekilde dağıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejim sözde güvenlik kabinesinin Gazze'yi işgal ve sivilleri göçe zorlama kararını "tam teşekküllü bir savaş suçu" olarak nitelendirdi, "işgal" yerine "kontrol" kelimesini kullanmasını da "hukuki sorumluluktan kaçma çabası" olduğunu vurguladı.
Fundamentalist Netanyahu hükümeti, Gazze'nin tamamını işgal etme kararı aldı. Filistin İslami Cihad Hareketi, bu adımı "soykırımın yeni aşaması" olarak nitelendirirken, bölgede hasta, yaralı, ilaç ve yakıt sıkıntısı kritik seviyelere ulaştı.
El-Aksa Hastanesi Sözcüsü Halil Daqran, yaralı ve hastaların sayısındaki artışa rağmen hastanede kalan dizel yakıtın yalnızca birkaç saatlik çalışmaya yeteceğini belirterek, "Acil yakıt temin edilmezse hastane tamamen hizmet dışı kalacak" uyarısında bulundu.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’ye insani koridor talebiyle Pazar günü Güvenpark’tan TBMM’ye yapılacak yürüyüş öncesi, bu akşam sosyal medyada etiket çalışması başlatacak.