Şanlıurfa'da üniversite mezuniyet töreninde Filistin'e destek

Şanlıurfa Harran Üniversitesi mezuniyet töreninde öğrenciler, soykırıma tabi tutulan Gazze direnişine desteklerini bildirmek üzere Filistin bayrağı açtı.
Siyonist rejimin aylardır Filistin topraklarında uyguladığı soykırım devam ediyor.
Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünün mezuniyet töreninde bölüm birincisi olan Suriye uyruklu İbrahim Hac Hüseyin, törende Filistin bayrağı açtı.
Hüseyin ile birlikte diğer mezun olan diğer öğrenciler de Filistin bayrağı açarak desteklerini gösterdiler.
Yaptıkları bu güzel davranışları takdirle karşılanan mezun öğrenciler, bu vesileyle Filistin'i bir kez daha gündemde olması gerektiğinin önemini hatırlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.