Siyonist 43 hahamdan Netanyahu'ya: Hastane bombalayabilirsin

Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin askeri amaçlarla kullanıldığını öne süren siyonist 43 haham, işgal rejimi sözde başbakanı Binyamin Netenyahu'ya "hastaneyi bombalayabileceği" fetvası verdi.
Şifa Hastanesi'nin bombalanabileceğinin dini açıdan caiz olduğunu iddia eden siyonist hahamların, bu konuda imzaladıkları sözde fetvayı da Netenyahu gönderdikleri belirtildi.
Hahamlarca imzalanan, "hastanenin vurulmasında dini ve ahlaki açıdan hiçbir engelin olmadığı" yönündeki sözde fetvanın, orduya ait birimlere, Netenyahu'ya ve bakanlara iletildiği kaydedildi.
Sözde fetvada ayrıca hastanenin bombalanması durumunda sorumluluğun "hastaneyi askeri amaçlarla kullanan ve onların destekçilerine ait olduğu" öne sürüldü. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen “Gazze İstişare Toplantıları”nın dördüncüsü, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Van’da gerçekleştirildi. Alimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda Gazze için somut adımların atılmasın çağrısında bulunuldu.
Ceninli beş çocuk babası Samir er-Rifai, esir alındıktan sadece bir hafta sonra işgal zindanlarında şehit düştü.
Gazze'de siyonist rejimin 650 gündür sürdürdüğü soykırım saldırılarında şehit sayısı 58 bin 573'e, yaralı sayısı ise 139 bine ulaştı. ABD destekli saldırılar sonucu halk açlık, göç ve yoklukla mücadele ediyor.
Şam'a yönelik siyonist saldırıyı "ümmetin onuruna indirilmiş ağır bir darbe" olarak niteleyen Dünya Müslüman Âlimler Birliği, İslam ülkelerine acil zirve çağrısı yaptı. Birlik ayrıca Gazze ve Suriye için askeri ve ekonomik ittifak kurulmasını talep etti.