Siyonist Cumhurbaşkanı, sivillere atılacak obüs mermisinin üzerine "size güveniyoruz" yazdı

Siyonist işgal rejimi sözde Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Gazze'de sivil halkın üzerine atılacak obüs mermilerinden birinin üzerine "size güveniyoruz" yazdı.
İşgalci rejimin sözde Cumhurbaşkanı Herzog, Gazze'ye kara saldırıları yapan askerleri ziyaret etti.
X sosyal medya hesabından yazılı ve fotoğraflı paylaşımda bulunan Herzog, Gazze Şeridi'nde katliam ve soykırım yapan sözde askerler için "Evlerinden 80 günden uzaktalar, tüm zorluklara göğüs geriyorlar." ifadelerini kullandı.
Herzog, "israilin onlara ve ailelerine, cephede bulundukları sırada ve şehre döndüklerinde tam destek sunması gerekiyor." dedi.
Gazze'ye atılacak obüs mermilerinden birinin üzerine de "size güveniyoruz" yazan siyonist Herzog'un bu tavrı, büyük tepki topladı.
(İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.