Siyonist işgal rejimi, Batı Şeria'da saldırılarını sürdürüyor

Siyonist işgal rejimi, işgal altındaki Batı Şeria'da biri çocuk 3 Filistinliyi yaraladı.
Terör rejimi israilin sözde askerleri, Ramallah'ın kuzeyindeki Kalendiye kontrol noktası yakınlarında 13 yaşındaki bir çocuğa gerçek mermiyle ateş açtı.
Filistin Kızılayından yapılan açıklamada da işgal rejiminin Nablus kentinde ateş açarak yaraladığı 20 yaşındaki genç Filistinlinin tedavi için hastaneye nakledildiği ifade edildi.
Açıklamanın devamında El Halil kentinde de 41 yaşında bir Filistinlinin de işgalci çeteler tarafından darbedildiği ve tedavi altına alındığı kaydedildi.
Siyonist işgal rejiminin de 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 424 Filistinliyi şehit etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.