Siyonist işgal rejimi, Gazze'de BM'ye ait bir okulu bombaladı

Siyonist işgal rejimi, Gazze'nin kuzeyinde bulunan BM'ye ait bir okula saldırı düzenledi.
Terör rejimi, Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliya Mahallesi'nde, Birleşmiş Milletlere (BM) ait bir okulu hedef aldı.
Gazze'de daha fazla katliam yapmak için müttefiki işgalci ABD'den yüklü miktarda silah ve mühimmat yardımı alan işgal rejimi, 66 gündür kan kusuyor.
İşgalci ABD'den gelen Yahudi siviller, Gazze'ye atılan obüs mermilerinin üzerine "saygılarımızla" notunu düştüler.
Saldırı sonrası okulun bahçesinde kan izleri olduğu ve saldırı sonrasında da hedef alınan binada yangın çıktığı görüldü.
Saldırıda çok sayıda kişinin şehit olduğu ve yaralandığı belirtildi.
Siyonist işgalciler, günlerdir Cibaliya Mahallesi'ne, karadan ve havadan saldırılarını yoğunlaştırdı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.