Siyonist işgalcilerin saldırılarında şehid sayısı 5 bin 87'ye yükseldi

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 5 bin 87 kişi şehid oldu, 15 bin 273 kişi de yaralandı.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze Şeridi'ni bombalamaya devam ediyor.
Filistin Sağlık Bakanlığı, işgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 5 bin 87 kişinin şehit olduğunu belirtti.
Saldırılarda 15 bin 273 kişi de yaralandı.
Şehidlerden 2 bin 55'inin çocuk, 1119'unun kadın olduğu bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.