Siyonist rejim 2 askerinin daha öldürüldüğünü duyurdu

Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 2 askerinin daha öldürüldüğünü açıkladı.
Açıklamada, 14. Tugay 87. Tabur'da görev yapan askerler Zechariah Pesach Haber (32) ile Yair Katz'ın (34) Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki çatışmalarda öldürüldüğü kabul edildi.
Gazze Şeridi'ne saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana ölen siyonist rejim asker sayısı, 192'si Gazze'de olmak üzere 525'e yükseldi.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusu, ölen ya da yaralanan asker sayısına ilişkin gerçek bilgileri kamuoyundan gizliyor.
Gayr-i resmi açıklamalarda ölü ve yaralı sayısı binlerle ifade ediliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.