Siyonist rejim 78 gündür Gazze'de katliam ve soykırım uyguluyor

Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik kara ve hava saldırıları 78 gündür devam ediyor.
Siyonist rejim, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin farklı noktalarına saldırılarını sürdürüyor.
Savaş uçaklarının, Gazze'nin orta kesimlerinde yer alan Nusayrat'ın doğusundaki bir evi bombalaması sonucu en az 18 Filistinli şehid oldu, onlarca kişi yaralandı.
Han Yunus'un merkezinde 3, kentin doğusundaki Absan beldesinde 2 Filistinli katledildi.
Refah kentinde sivil bir aracın bombalanması sonucu 7 Filistinli şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.
Cibaliya'da ise siyonist rejim saldırılarında yıkılan "Halle" ailesine ait evin enkazından çoğu kadın ve çocuk 30 kişinin cenazesi çıkarıldı. Yerinden edilmiş kişilerin de bulunduğu evin enkazında hala çok sayıda kişinin cansız bedeninin bulunduğu belirtildi.
Cibaliya'da, "Ed-Debs" ailesine ait evin enkazından 6 kişinin cenazesi çıkarıldı.
Sağlık ekipleri, Endonezya Hastanesi civarı, Tel ez-Zater bölgesi ve El-Curn Mahallesi'nde Filistinlilere ait parçalanmış cesetler buldu.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze'nin kuzeyi, merkezi ve Han Yunus'un yanı sıra Refah bölgesine de saldırıları sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist rejim ordusu, Gazze'ye kara saldırısı başlattı. Tanklar kent merkezine girerken hava bombardımanı ve insansız hava araçlarıyla yoğun saldırılar sürüyor.
Kudüs Seriyyeleri Nablus ve Cenin'de işgalci araçlarını hedef aldı. Kudüs'te bir Filistinli şehit olurken, işgal rejimi İbrahimi Camii'nin çatısına el koyma kararı aldı.
İşgal rejimi gazetelerinden Haaretz, Gazze'deki soykırımın askerler üzerinde yıkıcı psikolojik etkiler bıraktığını; binlerce askerin görevini terk ettiğini veya artık çatışmaya elverişli olmadığını yazdı.
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki esirlerin "canlı kalkan" olarak kullanıldığına dair siyonist basında çıkan iddiaları tekrarladı. HAMAS ise bu sözleri "açık bir yalan ve işgale hizmet eden propaganda" diye niteledi.