Siyonist rejim açlıktan kırılan Filistinlileri bir kez daha hedef aldı: 3 şehit, 35 yaralı

Refah kentinde, sözde "yardım" dağıtım merkezine yaklaşan sivillere saldıran işgalciler, 3 Filistinliyi şehit etti, en az 35 kişiyi de yaraladı.
Siyonist rejim, açlıkla boğuşan sivillere yönelik saldırılarını sürdürüyor.
Bugün Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde, sözde "yardım" dağıtım merkezine yaklaşan sivillere saldıran işgalciler, 3 Filistinliyi şehit etti, en az 35 kişiyi de yaraladı.
Bu son saldırıyla birlikte, 27 Mayıs 2025'ten bu yana Refah ve Vadi Gazze Köprüsü çevresindeki yardım dağıtım noktalarında işlenen katliamlarda şehit sayısı 52'ye, yaralı sayısı ise 340'a yükseldi.
93 gündür süren sistematik aç bırakma ve hedef alma politikası, sivilleri doğrudan katletmeye dönüştü.
Gazze'deki “yardım merkezleri” de siyonist rejim için ölüm tuzaklarına dönüşmüş durumda.
Uluslararası toplumun sessizliği eşliğinde sürdürülen bu vahşet, işgal rejiminin insanlık dışı uygulamalarının bir yenisi olarak kayıtlara geçti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.