Siyonist rejim bir gazeteciyi daha katletti

Gazze'deki hükümete bağlı Medya Ofisi, siyonist işgal rejiminin saldırısında bir gazetecinin daha katledildiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, siyonist işgal rejimine ait savaş uçaklarının Gazze'nin orta kesiminde yer alan Ez-Zevayide bölgesinde gazeteci İsam el-Lulu'nun evini hedef aldığı belirtildi.
Saldırıda, gazeteci Lulu ile eşi, oğlu, gelini ve torununun şehid olduğu ifade edildi.
Açıklamada, işgalcilerin 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda katledilen gazetecilerin sayısının 121'e yükseldiği ifade edildi.
Medya Ofisi, daha önce yaptığı açıklamada, siyonist rejimin Gazze'de gazetecileri "Filistin anlatısını susturmak, gerçekleri gizlemek, haber ve bilgilerin bölgesel ve uluslararası kamuoyuna ulaşmasını engellemek amacıyla kasıtlı olarak katlettiğini" belirtmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.