Siyonist rejim çadırları bile bombalıyor: Deyr el-Belah'ta sığınmacı aile katledildi

Rafah'tan Deyr el-Belah'a sığınan bir aile, siyonist rejimin savaş uçaklarının hedefi oldu. Beşi aynı aileden olmak üzere 52 kişi, son 24 saatte katledildi. Çoğu kadın ve çocuk.
Siyonist işgalci rejimin Gazze'deki katliamlarına bir yenisi daha eklendi. Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kentinde, Rafah'tan kaçmak zorunda kalan bir ailenin kaldığı çadır hedef alındı.
Yerel kaynaklara göre, ikisi çocuk olmak üzere aynı aileden beş kişi, çadırlarının doğrudan hedef alınması sonucu şehit oldu. Saldırı, Deyr el-Belah'ın Meşâ'le (el-Meşâ'le) bölgesinde meydana geldi.
Bölgede hâlen binlerce sivil, evlerinin yıkılması veya işgal ordusunun tehditleri nedeniyle derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veriyor.
Gazze'deki sağlık kaynakları, son 24 saat içinde en az 52 Filistinlinin, ağırlıklı olarak çocuklar ve kadınlar olmak üzere, hava saldırıları sonucu şehit olduğunu bildirdi. Saldırılar, Gazze'nin kuzeyinden güneyine birçok farklı bölgeyi hedef alıyor.
Gazze'de işgalcinin saldırılarında hedef alınmayan hiçbir alan kalmadı. Hastaneler, okullar, ibadethaneler ve çadır kamplar bile siyonist saldırılardan nasibini alıyor. Uluslararası hukuk tamamen yok sayılırken, dünya ise bu vahşeti sessizlikle izlemeye devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.