Siyonist rejim, El-Fahura Okulu'nu bombaladı: En az 15 şehid

Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, siyonist işgal rejimine ait savaş uçaklarının vurduğu El-Fahura Okulu'nda en az 15 Filistinlinin şehid olduğunu duyurdu.
Gazze'deki İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada "İşgalcilerin Cibaliya Mülteci Kampı'nın batısında yer alan ve binlerce yerinden edilmiş kişiyi barındıran El-Fahura Okulunu bombalaması sonucu çok sayıda Filistinli şehid oldu ve yaralandı." ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, savaş uçaklarının vurduğu El-Fahura Okulu'nda en az 15 Filistinlinin şehid olduğu, onlarca yaralının olduğu bildirildi.
Siyonist rejim, Gazze'ye düzenlediği saldırılarda, hastane, cami ve sivil yerleşim yerlerini vurmaya devam ediyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.