Siyonist rejim: Gazze kuşatıldı, ateşkes yok

Siyonist işgal rejimi sözde ordusundan yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'ne yönelik kuşatmanın tamamlandığı, ateşkesin masada olmadığı belirtildi.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 28'inci gününde devam ediyor.
Siyonist işgal rejimi sözde Savunma Kuvvetleri (IDF) sözcüsü Daniel Hagari, Gazze Şeridi'ne yönelik kuşatmanın tamamlandığını söyledi.
Düzenlediği basın toplantısında abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar hakkında değerlendirmelerde bulunan Hagari, ateşkese dair bir soruya ise "ateşkes seçeneğinin masada olmadığı" cevabını verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.