Siyonist rejim: Gazze'deki çatışmalarda 35 asker öldürüldü

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında 35 sözde askerin öldürüldüğü iddia edildi.
Siyonist rejim, Gazze'deki çatışmalarda bir askerin daha öldürüldüğünü, 3 sözde askerin ise yaralandığını açıkladı.
Buna göre, Gazze Şeridi'ndeki kara saldırılarında 31 Ekim'den itibaren öldürülen siyonist rejim askerlerinin sayısının 15'e yükseldiği belirtildi.
Yaralı sayısına ilişkin ise bilgi verilmedi.
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölü va yaralı sayılarının çok fazla olduğu ve bunu gizlediklerini ifade etmişti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.