Siyonist rejim kadın ve çocukları vurdu: 7 şehid

Abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, 4'ü çocuk 7 Filistinliyi daha şehid etti.
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor.
Kentteki sivil yerleşim yerlerine savaş uçaklarının düzenlediği saldırılar sonucu şehidler ve yaralananlar oldu.
İşgalcilere ait savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir evi bombalaması sonucu 4'ü çocuk 7 Filistinli katledildi.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun, Gazze Şeridi'ndeki katliam ve soykırımı 193 gündür devam ediyor.
Saldırılarda şu ana kadar 4 bin 500'ü çocuk, 9 bin 560'ı kadın olmak üzere 33 bin 843 kişi şehid oldu.
Yaralı sayısı ise 76 bin 575 olarak kaydedildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dünya Sağlık Örgütü, Gazze’deki sağlık krizinin derinleştiğini açıkladı. DSÖ Sözcüsü Margaret Harris, hamile ve emziren kadınların neredeyse tamamının yetersiz beslendiğini ve tıbbi yardıma ulaşamadığını vurguladı.
İşgalci siyonistlerin Gazze Şeridi’ne düzenlediği son saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu 13 Filistinli şehid oldu.
ABD’nin başkenti Washington’da binlerce kişi, Filistin’e destek gösterisi düzenledi.
Şanlıurfa'dan Gazze sınırına giden sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, yardım geçişlerinin Mısır tarafından engellendiğini belirtti. STK temsilcileri, ne olursa olsun yardımlara devam edeceklerini ve yılmayacaklarını vurguladı.