Siyonist rejim, Kudüs Hastanesi'nin çevresini bombalamayı sürdürüyor

Abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren siyonist işgal rejimi, binlerce kişinin sığındığı Kudüs Hastanesi'nin çevresini bombalamaya devam ediyor.
Siyonist işgal rejimine ait savaş uçakları gece boyunca Kudüs Hastanesi'nin çevresindeki yapıları yoğun bir şekilde bombaladı.
Güvenli olduğu düşüncesiyle Filistin Kızılayı'na bağlı Kudüs Hastanesi'ne sığınan 14 bin kişi, bombalama sırasında zor anlar yaşadı.
Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada "Gazze'de Kudüs hastanesinin bulunduğu Tal-Alhwa bölgesine sürekli topçu ve hava saldırıları düzenleniyor. Bina sarsılıyor ve yerinden edilen siviller ile sağlık ekipleri korku ve panik yaşıyor." denildi.
Kudüs Hastanesi'nin çevresinin sürekli saldırıya uğradığı ve bu durumun hastanenin tamamen yıkılmasına neden olabileceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.