Siyonist rejim son 24 saatte Gazze'de 200 yeri vurduğunu duyurdu

Siyonist işgal rejimi sözde ordusundan yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nde son 24 saatte 200 yere saldırı düzenlendiği belirtildi.
Siyonist işgal rejimi sözde ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor.
Yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'nde hava, kara ve denizden son 24 saatte 200 hedefin vurulduğu aktarıldı.
Siyonist işgal rejimi sözde ordu sözcüsü Daniel Hagari, savaş uçaklarının, ordu güçlerine ateş açan silahlı gruba saldırdığını söyledi.
Hagari ayrıca savaş ekipmanı, füze fırlatma rampaları ve askeri komuta karargâhı olduğunu iddia ettiği sahalara saldırı düzenlendiğini belirtti.
Ayrıca donanmanın, eğitim ve silah depolamak için kullanıldığı öne sürülen bir bölgeye saldırdığını aktardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.