Siyonist rejimden Batı Şeria'ya baskın: Bir şehid, 13 yaralı

İşgal altındaki Batı Şeria'ya baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi sözde askerleri bir Filistinliyi şehid etti, 13 kişiyi yaraladı.
Siyonist işgal rejiminin Filistin topraklarındaki zulmü son bulmuyor.
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus, Cenin, Tulkarem, Beytüllahim, El-Halil ve Eriha kentlerine baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi sözde askerleri, Filistinlilere ait 5 döviz bürosu ile bir kuyumcu dükkânına saldırdı.
Siyonist rejimin baskınlarda yaklaşık 2 milyon 760 bin dolar değerinde altın ve dövizi gasp ettiği belirtildi.
Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, baskın sırasında bir Filistinlinin şehid edildiği, 13 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.
İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te, 7 Ekim'den bu yana işgal askerleri ve yasa dışı Yahudi çetelerin saldırılarında 313 Filistinli şehid oldu.
Siyonist rejim, işgal altındaki Batı Şeria'da türlü bahanelerle Filistinlilerin ev ve iş yerlerine sık sık baskın düzenliyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Siyonist işgal rejimi güçlerinin Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Kalendiya ve er-Ram bölgelerinde açtığı ateş sonucu 2 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.
Mardin'in Artuklu ilçesinde halk ve medrese öğrencileri bir araya gelen HAMAS liderlerinden Sami Ebu Zuhri, burada yaptığı konuşmada, "İşgal rejimi ve onlara destek veren şer güçler, HAMAS'la anlaşmaya varmaları HAMAS'ı bir güç olarak kabul ettiklerinin itirafıdır. Trump'ın kendisi bile anlaşmada HAMAS'ı terör olarak kabul ettiği halde bu uzlaşıyla ilgili HAMAS'ın beyanını aldı ve sosyal medyada kendi hesabından bunu yayımladı." dedi.
HAMAS'ın gece saatlerinde 4 işgalci esirin cenazesini teslim etmesinin ardından, Refah Sınır Kapısı’nın bugün yeniden açacağı belirtildi.
HAMAS ile işgal rejimi arasında varılan anlaşmanın ardından 7 işgalci bugün Kızılhaç'a teslim edildiği belirtildi.