Siyonist rejimden bazı ülkelere seyahat uyarısı: Aralarında Türkiye de var

Siyonist rejim, işgalci soydaşlarını, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bazı ülkelere seyahat etmemeleri konusunda uyardı.
Siyonist işgal rejimi sözde Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "son günlerde dünyanın çeşitli ülkelerinde israil karşıtı protestolarda ciddi artış tespit edildiğine" işaret edilerek, "israil vatandaşlarına yönelik seyahat uyarısının sıkılaştırıldığı" kaydedildi.
Açıklamada, "Bir sonraki duyuruya kadar, Türkiye, Mısır (Sina dâhil), Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Fas dâhil olmak üzere tüm Orta Doğu/Arap ülkelerinde kalmaktan kaçınılması" tavsiye edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HAMAS, siyonist rejim sözde güvenlik kabinesinin Gazze'yi işgal ve sivilleri göçe zorlama kararını "tam teşekküllü bir savaş suçu" olarak nitelendirdi, "işgal" yerine "kontrol" kelimesini kullanmasını da "hukuki sorumluluktan kaçma çabası" olduğunu vurguladı.
Fundamentalist Netanyahu hükümeti, Gazze'nin tamamını işgal etme kararı aldı. Filistin İslami Cihad Hareketi, bu adımı "soykırımın yeni aşaması" olarak nitelendirirken, bölgede hasta, yaralı, ilaç ve yakıt sıkıntısı kritik seviyelere ulaştı.
El-Aksa Hastanesi Sözcüsü Halil Daqran, yaralı ve hastaların sayısındaki artışa rağmen hastanede kalan dizel yakıtın yalnızca birkaç saatlik çalışmaya yeteceğini belirterek, "Acil yakıt temin edilmezse hastane tamamen hizmet dışı kalacak" uyarısında bulundu.
Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), Gazze’ye insani koridor talebiyle Pazar günü Güvenpark’tan TBMM’ye yapılacak yürüyüş öncesi, bu akşam sosyal medyada etiket çalışması başlatacak.