Siyonist rejimin kara saldırısı hazırlığını tamamladığı iddiası

Gazze sınırına 400 bin asker yığan siyonist rejimin, hava, deniz ve karadan "koordineli" saldırı hazırlıklarını tamamladığı belirtildi.
Gazze sınırına yakın bölgelere çok sayıda tank, obüs ve zırhlı araçlarla yığınak yapan siyonist rejimin, her an Gazze'ye girmesi bekleniyor.
Siyonist rejim devlet televizyonu Gazze'ye girmek için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.
Sözde Başbakan Benyamin Netanyahu ve ABD Başkanı Joe Biden'ın katılımıyla gerçekleştirilen Savaş Kabinesi toplantısının ayrıntılarını paylaşan siyonist rejim devlet televizyonu, ordunun Gazze'ye kara saldırısı yapmak için hazırlıklarını tamamladığını duyurdu. Kara saldırısının savaşın ikinci aşaması olacağı kaydedildi.
Kanal 12 televizyonunda da Savaş Kabinesi'nin Biden'a "Gazze'ye kara saldırısından kaçış yok" dediği, Biden'ın ise ABD'nin kara saldırısına destek olacağı sözü verdiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.