Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na roketli saldırı

Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, siyonist işgal rejiminin Ben Gurion Havalimanı'na roket saldırısı düzenledi.
İzzeddin El-Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, abluka altındaki Gazze'den, Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na roket saldırısı yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, Siyonist işgal rejiminin Gazze'de sivillere yönelik saldırılarının devam etmesine cevap olarak, Ben Gurion Havalimanı'na roket atıldığı ifade edildi.
Siyonist rejim, roketlerin havaalanına isabet edip etmediğini doğrulamadı.
"Aksa Tufanı" kapsamında Askalan kentine de 100 roket atıldı.
İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri de Tel Aviv ve Askalan'ın roketlerle vurulduğunu duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.