Umre için biriktirdiği parasını Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye bağışladı

Siyonist işgal rejimi, batılı ülkelerin desteğiyle yaklaşık 8 aydır Filistin'de, Gazze'de soykırım ve katliamlarına devam ederken, Gazze için duyarlı vatandaşların bağışları da devam ediyor.
Batman'da bir kadın, umre için biriktirdiği parasını, üniversite öğrencileri ise burs ve harçlıklarını Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na teslim etti.
227 gündür Filistin’de Gazze'de yaşanan acıyı, soykırımı ve vahşeti yüreklerinde hisseden duyarlı vatandaşların Gazze için bağışları devam ediyor.
Batman'da ismini vermek istemeyen bir kadın, yıllardır hasretini çektiği ve gitmek için dişinden tırnağından kısarak biriktirdiği umre parasını büyük bir duyarlılık örneği göstererek Gazze'ye bağışladı.
Bir diğer duyarlılık örneği de üniversite öğrencilerinden geldi. Aylık geçim kaynakları olan bursluk ve harçlıklarını aralarında toplayan Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri, Gazze'deki vahşete duyarsız kalmayarak Umut Kervanı Batman Derneğine bağışta bulundu.
Yapılan bağışları teslim alan Umut Kervanı Batman Derneği Sekreteri Adnan Önder, Gazze için yapılan bağışların çok anlamlı olduğunu ve yapılan yardımların Gazze halkına ulaştırılacağını belirtti.
"Gazze'de yaşanan drama karşı vatandaşlarımızın da duyarlılığı devam etmektedir"
Gazze' de yaşanan soykırım ve vahşete karşı Müslüman halkın duyarlığının devam ettiğini belirten Önder, "7 ayı aşkın bir süredir siyonist terör çetesi tarafından Gazze'de soykırım ve katliamlar yapılmaktadır. Gazze'de yaşanan drama karşı vatandaşlarımızın da duyarlılığı devam etmektedir. Geçen hafta bir bayan umre parasını Gazze için bizlere teslim etmişti. Bugün de kız kardeşi, ablası gibi topladığı umre parasını bizlere teslim etti. Bununla beraber Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri de kendi aralarında biriktirdikleri parayı Gazze'ye ulaştırmak üzere bizlere teslim ettiler." şeklinde konuştu.
"Yapılan yardımlar Gazze'ye ulaştırılmaktadır"
Tüm insanlara ve üniversitelere çağrıda bulunan Önder, Gazze'de yaşanan zulüm ve katliamlara duyarlı davranmaya davet ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Gazze'de yaşananlar, sadece İslami değil insani bir sorumluluktur. Gazze'de çocuklar katlediliyor, kadınlar katlediliyor ve insanlık katlediliyor. Bu katliama dur demek için bütün insanları bu duyarlılığa davet ediyoruz. Yardım göndereme konusunda vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Bize ulaşan yardımlar Gazzeli mağdurlara ulaştırılmaktadır." (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Savaş kabinesinde de bir dönem görev almış olan Gadi Eisenkot, siyonist rejimin Gazze’de bataklığa saplanacağından endişeli olduğunu belirtti.
İspanyol aktör Javier Bardem, Los Angeles'ta Amerikan televizyon ödül töreninde Filistin halkına destek çağrısında bulundu.
Gazze'deki saldırılarda 64 bin 905 kişi şehit olurken, 164 bin 926 kişi de yaralandı. Son 24 saatte 34 şehit ve 316 yaralı kaydedildi.
Siyonist rejim, Halil'deki İbrahim Camii'nin iç avlusunun çatısını işgal etti. Karar, caminin İslami denetimini zayıflatıyor ve uluslararası hukuka aykırı bulunuyor.