Umut Kervanı'ndan Gazze'ye yardım kermesine katkı sunanlara teşekkür

Umut Kervanı Vakfı, Elazığ'da düzenlemiş oldukları kermese yoğun katılım gösterilmesi ve vatandaşların katkı sunması nedeniyle teşekkür etti.
Umut Kervanı Vakfı, Elazığ Cumhuriyet Meydanında, Gazze'ye Acil Yardım Kermesi adıyla bir haftalık bir yardım kermes düzenledi.
Umut Kervanı Vakfı Elazığ Kadın Kolları Başkanı Betül Şahin, bir hafta boyunca düzenledikleri kermeste beklenenden daha büyük bir yoğunluk yaşandığını, Elazığlı vatandaşların hayır yapmak için hem alışveriş yaptığını hem de evinde yapmış oldukları yemekleri ve giyim eşyalarını getirerek Gazze yararına kermese bağışladıklarını belirtti.
Şahin, "7'den 70'e tüm Elazığ, bu kermeste herkesin sesi oldu. Elazığ Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı olarak bir nebze de olsa Gazze'ye umut olmaya çalıştık. Bizim kermesimiz bitse bile Umut Kervanı Vakfı olarak Gazze'ye yönelik yardım çalışmalarımız devam edecektir. Elazığ Umut Kervanı ve Yetimler Vakfı olarak kermeste çalışan tüm gönüllülerimize ve tüm yardımsever Elazığlılara teşekkür ederiz." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.