Yahudi çeteler Filistinlilerin araçlarını tahrip etti
Batı Şeria'ya bağlı Ramallah'ın kuzeyinde yer alan Senjel beldesinin doğu girişi, onlarca siyonist Yahudi tarafından basıldı; Filistinlilere ait dört araç tahrip edildi.
Batı Şeria'nın Ramallah bölgesinde bulunan Senjel beldesi, bu sabah erken saatlerde siyonist Yahudilerin saldırısına uğradı.
Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, onlarca siyonist Yahudi, karanlıkta beldenin doğu girişine sızarak araçlara zarar verdi.
Senjel Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, saldırganların dört aracı kasten tahrip ettiği, lastiklerini patlattığı belirtildi.
Saldırının amacının, belde halkı arasında korkuya neden olmak ve direnen Filistinlilere gözdağı vermek olarak açıklandı.
Yetkililer, saldırının ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini duyurdu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Ateşkes anlaşmasına rağmen siyonist rejim güçleri, Gazze Şeridi'nin doğusunda birçok noktayı topçu atışları ve hava saldırılarıyla hedef aldı.
Siyonist işgalciler, Ramallah'ın batısındaki Deyr Kadis köyünde iki katlı bir evi yıktı. Aynı gün Kudüs'ün kuzeybatısındaki Râfat beldesinde de bir konut yerle bir edildi.
Siyonist yerleşimciler, Yahudilerin Hanuka Bayramı olarak adlandırdığı günlerin ikinci gününde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Baskınlara yönelik tepkiler yükselirken, Aksa'nın zamansal ve mekânsal bölünmeye sürüklendiği uyarıları yapıldı.
Siyonist işgalciler, Batı Şeria'nın farklı kent ve beldelerine düzenlediği baskınlarda bir kız çocuğu ile daha önce esir alınmış Filistinlilerin de aralarında bulunduğu 10 kişiyi esir aldı.