Yetimler Vakfı, Gazze'de her gün iftarlık sıcak yemek dağıtıyor

İşgalci terör rejiminin yaklaşık 6 aydır bombardımanla harabeye çevirdiği Gazze'de bir yandan soykırım devam ederken bir yandan da hayatta kalanların açlıkla imtihanı sürüyor.
İşgal terör rejiminin ateşkese yanaşmaması nedeniyle Gazze Şeridi'nde büyük bir insanlık dramı yaşanıyor.
Geçtiğimiz yıllarda her Ramazan ayında mutat hale getirdiği saldırılarını yine Ramazan ayına sarkıtarak vahşetini sürdüren siyonist işgal rejimi, hiçbir çağrıya da kulak vermiyor.
Gazze'de soykırıma rağmen, her an bombalamalara rağmen, yaşatılan açlığa, kıtlığa rağmen orada bir Ramazan yaşanıyor.
Yetimler Vakfı, saldırıların başlatıldığı 7 Ekim'den bu yana farklı projelerle sayısız yardımları ulaştırıp dağıttığı Gazze'de, Ramazan ayının başından beri iftar için büyük kazanlarla sıcak yemek hazırlatıp açlıkla imtihan edilen Müslümanlara dağıtmaya devam ediyor.
Yetimler Vakfı, hayırseverlerin bağışladığı yardımları şu ana kadar yerine ulaştırmayı başardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.