Yetimler Vakfı, Gazze'de her gün iftarlık sıcak yemek dağıtıyor

İşgalci terör rejiminin yaklaşık 6 aydır bombardımanla harabeye çevirdiği Gazze'de bir yandan soykırım devam ederken bir yandan da hayatta kalanların açlıkla imtihanı sürüyor.
İşgal terör rejiminin ateşkese yanaşmaması nedeniyle Gazze Şeridi'nde büyük bir insanlık dramı yaşanıyor.
Geçtiğimiz yıllarda her Ramazan ayında mutat hale getirdiği saldırılarını yine Ramazan ayına sarkıtarak vahşetini sürdüren siyonist işgal rejimi, hiçbir çağrıya da kulak vermiyor.
Gazze'de soykırıma rağmen, her an bombalamalara rağmen, yaşatılan açlığa, kıtlığa rağmen orada bir Ramazan yaşanıyor.
Yetimler Vakfı, saldırıların başlatıldığı 7 Ekim'den bu yana farklı projelerle sayısız yardımları ulaştırıp dağıttığı Gazze'de, Ramazan ayının başından beri iftar için büyük kazanlarla sıcak yemek hazırlatıp açlıkla imtihan edilen Müslümanlara dağıtmaya devam ediyor.
Yetimler Vakfı, hayırseverlerin bağışladığı yardımları şu ana kadar yerine ulaştırmayı başardı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Birleşmiş Milletler, Gazze'deki çocuklar arasında görülen akut yetersiz beslenmenin şimdiye kadarki en yüksek seviyeye ulaştığını açıkladı. Temmuz ayında 2 bin 500 çocuğun hayatı ciddi risk altına girdi.
Siyonist rejim, işgal altındaki Kudüs'ün güneyindeki Sur Bahir Mahallesi'nde yaşayan Hamza İbrahim Amire'yi evini kendi elleriyle yıkmaya zorladı. 16 kişilik aile evsiz kaldı.
Siyonist rejim, Mescid-i Aksâ'nın direniş sembollerinden Hanadi el-Hilvani'ye yönelik iletişim yasağını üçüncü kez 6 ay süreyle uzattı. Hilvani, hem sosyal medya hem doğrudan temas yoluyla birçok isimle görüşmekten men edildi.
Türkiye, Netanyahu liderliğindeki fundamentalist hükümetin Gazze'deki askeri saldırıları genişletme kararını "soykırımın yeni aşaması" olarak niteledi. Dışişleri Bakanlığı, uluslararası toplumu ve BM'yi sorumluluk almaya çağırdı.