Adana'da Filistin için sabah namazında dua edildi

Adana'da işgalci siyonistlerin Filistin'deki saldırılarında şehid düşenler için Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından sabah namazı sonrası dua programı düzenlendi.
Filistin için her gün farklı bir camide dua programları aralıksız devam ediyor.
Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen sabah namazı buluşmasında işgalci terör şebekesinin Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılar sonucu şehid olan Müslümanlar için sabah namazı sonrası dua edildi.
Adanalı vatandaşlar sabah namazında merkez Seyhan ilçesi Ulu Camii'nde bir araya geldi.
Namazdan sonra cami önünde toplanan Adanalılar, işgalci siyonist rejimin Filistin'e uyguladığı ablukada şehid olanlar ile yaralananların şifa bulması, yeryüzündeki mazlumların zulümden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükun bulması için ellerini semaya açtı.
Programa çok sayıda STK, siyasi parti temsilcisi ve vatandaşlar katıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.
Yozgat'ta 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
İzmir'de, yarından itibaren kentin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği uyarısı yapıldı.
HAMAS'ın çağrısı üzerine çok sayıda STK üyesi ve Filistin gönüllüsü binlerce kişi, Gazze halkına destek vermek, siyonistleri lanetlemek için bir araya geldi.