Adana'da kaybolan gencin cansız bedenine 5 gün sonra ulaşılabildi

Adana'da 28 Mayıs'ta Seyhan Baraj Gölü'nde kaybolan gencin cansız bedenine 5 gün sonra ulaşılabildi.
Adana'da 28 Mayıs'ta Seyhan Baraj Gölü'nde kaybolan gencin cansız bedeni bulundu.
24 yaşındaki Emirhan Gürbüz'ün cesedi Merkez Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi'ndeki gölde 1,5 kilometre açıkta, 23 metre derinlikte görevli dalgıçlar tarafından bulunarak ilk incelemeye alındı.
Savcılık incelemesinin ardından Gürbüz'ün cenazesi, yakınlarına teslim edilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.
28 Mayıs'ta Seyhan Baraj Gölü'nde bir kişinin kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, tekneyle baraj gölüne açılan 6 kişiden 5'i kurtarılırken kaybolan Emirhan Gürbüz için çalışma başlatılmıştı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muğla'da meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremden 69 kişi etkilendi, bir genç hayatını kaybetti.
Bitlis'in Tatvan ilçesinde minibüs ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesi Melekbaba Mahallesi sakinleri, mahalleyi ikiye bölen kuzey kuşak çevre yolunda sürekli kazaların yaşandığı ve durumu yetkililere bildirmelerine rağmen herhangi bir önlemin alınmadığı gerekçesiyle yolu trafiğe kapattı.
Adana’nın Yumurtalık ilçesinde marketten ekmek aldıktan sonra evine dönmekte olan motosiklet sürücüsü, orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralandı.